Trafikförbindelser

Med allmänna transportmedel

Bussar trafikerar från Björneborg till Norrmark. Avståndet är ungefär 15 km. Det tar cirka tio minuter att gå till Villa Mairea från busshållplatsen i Norrmarks centrum. Det finns bra buss- och tågförbindelser till Björneborg från olika delar av Finland.

Med bil

Från Helsingfors och Åbo: Ta riksväg 2 från Helsingfors till riksväg 8 (E8) som löper förbi Björneborg, eller ta riksväg 8 (E8) som går från Åbo förbi Björneborg. Vänd till riksväg 23 vid korsningen Parkano−Kankaanpää−Noormarkku-Jyväskylä (det finns ett konstverk i form av en stor gul cirkel i korsningen). Ta av till höger mot Norrmarks centrum vid en rondell ungefär 5 km senare och ta genast av till vänster in på en väg som heter Koivukuja. Det andra avtaget till vänster är Pikkukoivukuja, som leder till Villa Maireas parkeringsplats.

Från Tammerfors: Ta riksväg 11 fram till Kullaa vägskäl och vänd till höger (väg 2550, vägskylt: Noormarkku 23). Ta av till höger efter ungefär 7 km (väg 2556, vägskylt: Noormarkku 16) och vänd vid slutet av denna väg till vänster mot Norrmarks centrum (väg 2560, Laviantie). Vägen slutar i en rondell. Ta av till höger till Ruosniementie, korsa ån och vänd sedan genast till höger, in på Koivukuja. Det andra avtaget till vänster är Pikkukoivukuja, som leder till Villa Maireas parkeringsplats.

Från Vasa och Seinäjoki: Ta riksväg 8 (E8) söderut från Vasa. Ta av till vänster i Vittisbofjärd (Ahlainen) till väg 2701 mot Norrmark. Då du kommer till en rondell ska du fortsätta rakt framåt och sedan genast vända till vänster in på Koivukuja. Det andra avtaget till vänster är Pikkukoivukuja, som leder till Villa Maireas parkeringsplats.

Från Seinäjoki, ta riksväg 19 söderut till riksväg 3 (E12, riksväg 23), ta av till vänster mot Parkano och efter Parkano till höger in på riksväg 23. Fortsätt på den till Norrmark, ta av till vänster mot centrum vid rondellen och vänd sedan genast till höger, in på Koivukuja. Det andra avtaget till vänster är Pikkukoivukuja, som leder till Villa Mairea.

Karta

Tidtabeller: