ToimitusehdotMaksu- ja toimitusehdot

1. Hinnat

Voimassa oleva hinta on hinta, joka on Mairea-säätiön verkkokaupan hinnastossa. Voimassa oleva hinta on euroissa (EUR). Mairea-säätiön verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilauksen lopulliseen hintaan lisätään toimituskulut. Toimituskulut hinnoitellaan tilauksen loppusumman mukaan.

2. Maksuehdot

Verkossa maksaminen

Tuotteet voi maksaa Checkout Finland -palvelun kautta. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Käytössä olevat maksutavat ovat verkkopankit (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, POP Pankit, Nooa, Aktia, Säästöpankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken ja LähiTapiola Pankki) sekä luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) ja joustoluotot (Collector, Everyday, Joustoraha, APE Payment, Neocard). Maksaminen tapahtuu Checkout Finland -sivuston kautta.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Mairea-säätiö toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle ja hoitaa mahdolliset reklamaatiot.

Checkout Finland toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland:in välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland on myös maksun saaja.

Checkout Finland (Y-tunnus: 2196606-6)
PL 322
33101 TAMPERE
Puhelin: 0800 552 010

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

3. Tilauksen teko

Tilauksen voi tehdä Mairea-säätiön verkkokaupassa www.villamairea.fi/verkkokauppa ja yrityksasiakkaat sähköpostitse info(at)villamairea.fi Tiedustelut puhelimitse: Mairea-säätiö 010-8884460. Tilauksen tekeminen ei vaadi rekisteröitymistä.

4. Toimitus

Tilaus toimitetaan kuluttajalle kirjeenä tai economy-pakettina postin toimipisteeseen. Toimitusvaihtoehtona on myös Postin pakettiautomaatti asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen, toimitus- ja käsittelykulut ovat tällöin samat kuin postipaketin toimituskulut. Tuotteet pyritään lähettämään 2-7 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteet voi myös noutaa Villa Maireasta, jolloin maksun voi suorittaa noudon yhteydessä käteisellä tai pankki/luottokortilla, tee tilaus tällöin sähköpostitse. Ilmoitamme tilauksen saavuttua, mistä ja milloin tuotteet voi noutaa.

Ulkomaille tilauksia toimitetaan EU:n sisällä Economy-luokan postissa. Toimitusaika 2 viikkoa + postin yleinen toimitusaika kohdemaahan. Verkkokaupassa ilmoitettuihin hintoihin lisätään toimitus- ja käsittelykulut (ks. toimituskulut).

5. Toimituskulut

Checkout Finland hinnat sisältävät kaikki toimitus- ja postituskulut

Kotimaa:

Ostot max. 10€ - toimitus 4,35€

Ostot 10-100€ - toimitus 9,90€

Ostot 101-200€ - toimitus 12,40€

+200€ ostoihin ilmainen toimitus

Eurooppa:

Ostot max. 10€ - toimitus 6,20€

Ostot 10-100€ - toimitus 37,20€

Ostot 101-200€ - toimitus 49,60€

Ostot +200€ - toimitus 62€

6. Palautusoikeus

Kuluttajalla on oikeus palauttaa tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa, alkuperäisessä kunnossa. Palautuksista tulee aina ilmoittaa etukäteen sähköpostitse osoitteeseen info(at)villamairea.fi tai puhelimitse 050 310 6442. Ilmoita myös tilinumero mihin haluat ostosumman palautettavan. Kuluttaja maksaa palautuksen postikulut itse. Tuotteen palautus osoitteeseen: Mairea-säätiö, C/O A. Ahlström Kiinteistöt Oy, Laviantie 22, 29600 Noormarkku.

7. Reklamaatio

Virheellisistä tai vaurioituneista tuotteista tulee ilmoittaa kohtuullisessa ajassa sähköpostitse info(at)villamairea.fi tai puhelimitse 050 310 6442. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta postin asiakaspalautuslomaketta käyttämällä osoitteeseen Mairea-säätiö, C/O A. Ahlström Kiinteistöt Oy, Laviantie 22, 29600 Noormarkku.

8. Ylivoimainen este

Mairea-säätiön verkkokauppa ei vastaa siitä , että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Mairea-säätiön verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Mairea-säätiön verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

9. Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

10. Arvonlisävero

Mairea-säätiön verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, alla olevan listauksen mukaan:
Kirjat arvonlisävero 10 %
Muut tuotteet arvonlisävero 24 %
Toimituskulut arvonlisävero 24%