Ajo-ohjeet ja julkinen liikenne

Julkisilla liikennevälineillä :

Noormarkkuun pääsee Porista bussilla, matkan pituus on noin 15 km. Porin linjojen busseilla 66 ja 64 pääsee Noormarkkuun, ja myös Kankaanpäähän menevät kaukoliikenteen bussit pysähtyvät Noormarkussa. Noormarkun keskustasta on noin 10 minuutin kävelymatka Villa Maireaan. Poriin on hyvät juna- ja bussiyhteydet eri puolilta Suomea. Aikataululinkit löytyvät sivun alalaidasta.

Henkilöautolla :

Helsingin ja Turun suunnasta: Aja Helsingin suunnasta valtatie 2:ta Porin ohittavalle valtatie 8:lle (E8) asti, tai aja Turun suunnasta valtatie 8:aa (E8) Porin ohi. Käänny valtatie 23:lle Parkanon−Kankaanpään−Noormarkun−Jyväskylän risteyksestä (maamerkkinä taideteos: iso keltainen ympyrä). Käänny noin 5 km:n päässä liikenneympyrästä oikealle Noormarkun keskustan suuntaan ja heti sen jälkeen vasemmalle Koivukujalle. Toinen tie vasemmalle on Maireaan vievä Pikkukoivukuja.

Tampereen suunnasta: Aja valtatie 11:tä Kullaan risteykseen asti ja käänny oikealle (tie 2550, tienviitta: Noormarkku 23). Käänny noin 7 km:n päässä oikealle (tie 2556, tienviitta: Noormarkku 16) ja tämän tien päättyessä vasemmalle kohti Noormarkun keskustaa (tie 2560, Laviantie). Tie päättyy liikenneympyrään. Käänny siitä oikealle Ruosniementielle, aja joen yli ja käänny heti sen jälkeen oikealle Koivukujalle. Toinen tie vasemmalle on Maireaan vievä Pikkukoivukuja.

Vaasan ja Seinäjoen suunnasta: Aja Vaasan suunnasta valtatie 8:aa (E8) etelään. Käänny Ahlaisissa vasemmalle tielle 2701 Noormarkun suuntaan. Liikenneympyrään tultuasi jatka suoraan ja käänny heti sen jälkeen vasemmalle Koivukujalle. Toinen tie vasemmalle on Maireaan vievä Pikkukoivukuja.

Aja Seinäjoen suunnasta valtatie 19:ää etelään valtatie 3:lle (E12, valtatie 23) asti, käänny vasemmalle Parkanon suuntaan ja Parkanon jälkeen oikealle valtatie 23:lle. Aja tätä Noormarkkuun asti, käänny liikenneympyrästä vasemmalle kohti keskustaa ja heti sen jälkeen vasemmalle Koivukujalle. Toinen tie vasemmalle on Maireaan vievä Pikkukoivukuja.

Pysäköinti

Pysäköintipaikkoja on merkityllä alueella Villa Mairean mäen alapuolella. Myös tilausbusseilla tulevien toivotaan jäävän pois autosta pysäköintialueella.

Noormarkun ruukin aluekartan näet tästä linkistä.