Tervetuloa opastetulle kierrokselle!

Maireaan otetaan vastaan vieraita etukäteen vahvistetusta ennakkovarauksesta. Vierailu on opastettu kierros, joka kestää noin 40 minuuttia. Kierroksia voi varata pääsääntöisesti tiistaista lauantaihin. Varauspyyntö tehdään ensisijaisesti kotisivuillamme lomakkeella tai sähköpostitse, mutta myös puhelimitse otetaan varauksia vastaan. Varaukset tehdään viimeistään viikkoa ennen toivottua käyntiä. Kesäsesongin aikaan vierailijoita on paljon, joten käyntiä kannattaa ryhtyä järjestämään hyvissä ajoin. Talo on myös edelleen yksityiskäytössä, joten kaikkina aikoina vierailuja ei pystytä järjestämään. Varauspyynnöt käsitellään saapumisjärjestyksessä. Mairea-säätiö vahvistaa aina vierailuajankohdan, ensisijaisesti sähköpostitse.  Opastuskieleksi voi valita suomen tai englannin, useimmiten myös ruotsin.  Oppaana toimii Mairea-säätiön henkilökunta.

Opastettuja kierroksia voi varata tiistaista lauantaihin. Sunnuntaisin ja maanantaisin Villa Mairea on kiinni. Katso lisäksi tietoa ajankohdista, jolloin Villa Mairea on yksityiskäytössä täältä.


Huom! Muistathan tehdä varauksen etukäteen, paikkoja on kierrosta kohden rajoitetusti.
Englanninkielisten yleisökierrosten aikataulut löydätte täältä.

Tiedustelut:

Sähköposti: info(at)villamairea.fi 
puh. 050 310 6442


Maksu ja hinnat:

Opastetun kierroksen hinta on

  • Yleisökierroksilla 20€/hlö, opiskelijat ja eläkeläiset 12€/hlö.
  • Muulloin kuin aikataulutetuilla yleisökierroksilla kierroksen minimihinta on 100 € ja lauantaisin 150€, opiskelija- ja eläkeläisminimihinta 84 €, näiden ylittyessä hinnat ovat 20 €/hlö, opiskelijat ja eläkeläiset 12 €/hlö

Maksu suoritetaan vierailun yhteydessä. Maksuvälineiksi käyvät käteinen sekä sirulliset maksukortit: Visa, Electron, Maestro, Mastercard, American Express. Voit myös tiedustella yksityiskierrosten laskutusmahdollisuutta.


Ryhmäkoko

Ryhmävaraukset pyydämme tiedustelemaan aina erikseen. Minimiryhmäkokoa ei ole, vaan kierroksilla on minimihinnat. Maksimiryhmäkoko on 20 henkilöä kierroksella. Yli 20 hengen ryhmät jaetaan useampaan osaan, ja kierrokset ovat tällöin peräkkäin. Vuoroa odottaessa voi tutustua talon arkkitehtuuriin ulkoa päin. Yleisö- ja kesäkierroksille ei kuitenkaan järjestetä useampia ryhmiä, henkilömäärä on enimmillään 20 hlö/per yleisökierros.


Kierroksen sisältö ja esiteltävät tilat

Opastettu kierros jäjestetään talon sisätiloissa, ensimmäisessä kerroksessa. Sisällä pääsee tutustumaan pääkerroksen oleskelutiloihin (aulaan, olohuoneeseen, musiikkinurkkaukseen, kukkahuoneeseen ja ruokasaliin). Yläkerran tilat ja keittiö ovat yksityiskäytössä, eivätkä siten sisälly kierrokseen. Kierroksen aikana emme liiku ulkona, mutta ennen tai jälkeen kierroksen on mahdollisuus tutustua omatoimisesti talon pihaan ja puutarhaan. Muina aikoina talon pihapiiri on yksityisaluetta, johon tutustumiseksi tulee ottaa yhteyttää Villa Maireaan.

Talossa on vieraiden käytössä yksi WC. Kohde ei sovellu liikuntarajoitteisille, sisätiloissa ei ole mahdollista liikkua pyörätuolilla tai rollaattorilla.

Valokuvaaminen ja videoiminen sisätiloissa kierrosten aikana on kielletty. Kaikki elektroniset laitteet sekä käsilaukut ja reput jätetään vierailun ajaksi talon vierasnaulakkoon. Valokuvauslupaa voi hakea erikseen täyttämällä kuvauspyyntölomake, säätiön hallitus käsittelee hakemukset. Otathan huomioon, että hakemuksen käsittelyyn tulee varata aikaa vähintään kolme viikkoa, eikä kuvauksia järjestetä vierailujen aikana.

HUOM! Sovitusta ajasta tulee pitää kiinni, sillä opas on käytettävissä vain varattujen vierailuaikojen puitteissa. Myöhästymisestä johtuvasta aikataulun muutoksesta emme voi taata mahdollisuutta vierailuajan siirtämiseen.

Pyydämme huomioimaan, ettei taloon tai sen pihapiiriin ole mahdollista tutustua ilman vahvistettua ennakkovarausta.

Pysäköinti ja kartta

Pysäköintipaikkoja on merkityllä alueella Villa Mairean mäen alapuolella. Myös tilausbusseilla tulevien toivotaan jäävän pois autosta pysäköintialueella. Huomioittehan, että kävelymatkaa pysäköintialueelta Villa Maireaan on noin 300m, ja reitti on mäkinen. Kohde ei valitettavasti sovi liikuntarajoitteisille tai muuten heikkokuntoisille henkilöille.
Noormarkun ruukin aluekartan löydät täältä. Tarkemmat ajo-ohjeet sekä bussien aikataulut löytyvät täältä.

Kerro vierailukokemuksestasi myös muille:

Trip advisor