Skip to content

Vierailu

Opastettu kierros

Villa Maireaan pääsee tutustumaan varaamalla paikat yleisökierrokselle tai ryhmäkierrokselle. Kierroksia järjestetään tiistaista lauantaihin. Kierros kestää noin 40 minuuttia. Kierroksia järjestetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Maksimihenkilömäärä on 20 henkilöä per kierros. Yli 20 hengen ryhmät jaetaan useampaan osaan ja kierrokset ovat tällöin peräkkäin. Vuoroa odottaessa voi tutustua talon arkkitehtuuriin ulkoa päin.

Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Talo on osittain yksityiskäytössä, joten kaikkina aikoina vierailuja ei pystytä järjestämään.

Hinnat

Yleisökierroksella:
aikuiset 20e/hlö, opiskelijat ja eläkeläiset 12e/hlö.

Ryhmäkierroksella:
Jos osallistujat ovat aikuisia ja heitä on vähemmän kuin 5, hinta on minimihinta 100 e. Jos osallistujia on 5 tai enemmän, hinta on 20e/hlö.

Jos osallistujat ovat opiskelijoita tai eläkeläisiä ja heitä on vähemmän kuin 7, hinta on alennettu minimihinta 84e. Jos osallistujia on 7 tai enemmän, hinta on 12e/hlö.

 

Maksu suoritetaan vierailun yhteydessä. Maksuvälineiksi käyvät käteinen sekä sirulliset maksukortit. Voit myös tiedustella ryhmäkierrosten laskutusmahdollisuutta.

Suomenkielisten yleisökierrosten aikataulu 2019

La 12.10. klo 12.00 ja 13.30 (molemmat kierrokset TÄYNNÄ)
La 19.10 klo 10.30 ja 12.00 (klo 12.00 kierros TÄYNNÄ)

Vierailutiedustelulomake

Voit tiedustella vierailua oheisella lomakkeella. Vahvistamme varauksen sähköpostitse.

  • Syötä kenttään päivämäärä(t) ja kellonaika tai -ajat. Ensimmäinen aika listalla on ensisijainen toiveenne. Voitte myös esittää vaihtoehtoiset toiveet.

Ohjeita vierailijoille

Opastettu kierros järjestetään talon ensimmäisen kerroksen oleskelutiloissa. Yläkerran tilat ja keittiö ovat yksityiskäytössä, eivätkä sisälly kierrokseen. Turvallisuussyistä käsilaukut ja reput jätetään vierailun ajaksi naulakkoon. Pihapiiri on yksityisaluetta, mutta siihen voi tutustua omatoimisesti kierrosten yhteydessä.

Saavuthan paikalle ajoissa. Kierrokset alkavat sovittuna ajankohtana. Yleisökierrokselle ei ole enää mahdollista liittyä mukaan, jos kierroksen alkamisesta on 30 minuuttia tai enemmän.

Kierroksen jälkeen voit tehdä ostoksia museokaupassa.

Kohde ei sovellu liikuntarajoitteisille, eikä sisätiloissa ole mahdollista liikkua pyörätuolilla tai rollaattorilla. Parkkipaikalta Villa Maireaan on 300 metrin kävelymatka mäkeä ylös.

Valokuvaaminen ja videoiminen kierrosten aikana on kielletty. Lupaa valokuvausten järjestämiseen muuna aikana voi hakea täyttämällä kuvauspyyntölomakkeen.

Liikenneyhteydet

Julkisilla liikennevälineillä:

Poriin on muualta Suomesta hyvät juna- ja bussiyhteydet. Porin keskustasta Noormarkkuun pääsee Porin Linjojen busseilla 66 ja 64 ja myös osa kaukoliikenteen busseista pysähtyy Noormarkussa. Bussimatka kestää noin 20 minuuttia ja pysäkiltä on noin 10 minuutin kävelymatka Villa Maireaan.

Henkilöautolla:

Parkkipaikan osoite on Pikkukoivukuja 20.

Kartta

Kerro vierailukokemuksestasi myös muille TripAdvisorissa | Voit tarkastella karttaa myös Google Mapsissa

Ahlströmin ruukit

Noormarkun Klubilla voi lounastaa ma–pe klo 11–14, ryhmiä pyydetään tekemään varaus etukäteen.

A la carte -ravintola on avoinna ti-to klo 16-21.

Hotellitasoista majoitusta on tarjolla useassa vierastalossa, ja alueelta löytyy erilaisia tiloja kokousten sekä juhlien järjestämiseen.

Tilauksesta järjestetään myös opastettuja kierroksia ruukkialueella, opastettuja käyntejä Ahlström Voyage -näyttelyyn sekä erilaisia luontopalveluja.

Lisätiedot ja varaukset: Ahlströmin ruukit, 050 518 3677, ruukit@a-ahlstrom.fi ja ahlstrominruukit.fi

Kuvauspyyntölomake

Villa Maireaan pääsee kuvaamaan vain kuvausluvalla. Valokuvauspyyntö kannattaa lähettää hyvissä ajoin ennen aiottua kuvausajankohtaa. Kuvausluvat myöntää Mairea-säätiön hallitus ja lupia myönnetään pääsääntöisesti arkkitehtuurijulkaisuihin sekä tutkimustarkoitukseen.

Kuvauksista peritään hinnaston mukainen maksu.

Voit myös tiedustella mahdollisuutta käyttää arkistokuviamme.

Scroll To Top