Vierailu

Opastettu kierros

Satakunnan siirryttyä koronaviruksen leviämisvaiheeseen ja valtioneuvoston annettua uuden ohjeistuksen alueelle olemme päättäneet sulkea Villa Mairean kokonaan yleisöltä maaliskuun loppuun saakka. Tiedotamme  tulevista kierroksista kevään kuluessa.

Villa Maireaan pääsee tutustumaan varaamalla paikat yleisökierrokselle tai ryhmäkierrokselle. Kierroksia järjestetään tiistaista lauantaihin. Vierailu kestää noin tunnin. Kierroksia järjestetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Yleisökierroksilla maksimihenkilömäärä on 10 henkilöä.

Opastettu kierros järjestetään talon ensimmäisen kerroksen tiloissa. Yläkerta on yksityiskäytössä, eikä sisälly kierrokseen. Turvallisuussyistä käsilaukut ja reput jätetään vierailun ajaksi naulakkoon. Pihapiiri on yksityisaluetta, mutta siihen voi tutustua omatoimisesti kierrosten yhteydessä.

Saavuthan paikalle ajoissa. Kierrokset alkavat sovittuna ajankohtana.

Parkkipaikalta Villa Maireaan on 300 metrin kävelymatka mäkeä ylös. Sisätiloissa on portaita. Jos sinulla on liikuntarajoitteita, olethan meihin yhteydessä etukäteen niin pyrimme huomioimaan tämän järjestelyissä.

Valokuvaaminen ja videoiminen kierrosten aikana on kielletty. Villa Maireaan pääsee kuvaamaan vain kuvausluvalla. Valokuvauspyyntö kannattaa lähettää hyvissä ajoin ennen aiottua kuvausajankohtaa. Kuvausluvat myöntää Mairea-säätiön hallitus ja lupia myönnetään pääsääntöisesti arkkitehtuurijulkaisuihin sekä tutkimustarkoitukseen. Kuvauksista peritään hinnaston mukainen maksu. Voit myös tiedustella mahdollisuutta käyttää arkistokuviamme.

Ryhmät

Ryhmävaraukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen info@villamairea.fi. Ryhmäkierroksilla yli 10 hengen ryhmät jaetaan useampaan osaan ja kierrokset ovat tällöin peräkkäin. Vuoroa odottaessa voi tutustua pihapiiriin. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Talo on osittain yksityiskäytössä, joten kaikkina aikoina vierailuja ei pystytä järjestämään.

Hinnat

Yleisökierroksella:
Aikuiset 30e/hlö
Eläkeläiset 25e/hlö
Opiskelijat 20e/hlö
Alle 15-vuotiaat maksutta

Ryhmäkierroksella:
Aikuiset 150e/ryhmä (1-5 henkeä), isommat ryhmät 30e/hlö
Eläkeläiset 150e/ryhmä (1-6 henkeä), isommat ryhmät 25e/hlo
Opiskelijat 150e/ryhmä (1-7 henkeä), isommat ryhmät 20e/hlö

Maksu suoritetaan vierailun yhteydessä. Maksuvälineiksi käyvät käteinen sekä sirulliset maksukortit. Ryhmille on laskutusmahdollisuus.

Suomenkielisten yleisökierrosten aikataulu (täydentyy)

La 27.2.
klo 12.30 PERUTTU
klo 14 PERUTTU

La 6.3.
klo 10.30 PERUTTU
klo 14 PERUTTU

La 20.3.
klo 14.30 PERUTTU
klo 16 PERUTTU

La 10.4.
klo 11
klo 13

La 24.4.
klo 11
klo 13

La 15.5.
klo 14

Vierailutiedustelulomake

Voit tiedustella vierailua oheisella lomakkeella. Vahvistamme varauksen sähköpostitse.

  • Syötä kenttään päivämäärä(t) ja kellonaika tai -ajat. Ensimmäinen aika listalla on ensisijainen toiveenne. Voitte myös esittää vaihtoehtoiset toiveet.

Liikenneyhteydet

Henkilöautolla:

Pysäköintialueen osoite on Pikkukoivukuja 20. Villa Mairean pihassa ei ole pysäköintiä. Valtatieltä 23 ei ole läpikulkua, vaan reitti kulkee liikenneympyrän kautta.

Julkisilla liikennevälineillä:

Poriin on muualta Suomesta hyvät juna- ja bussiyhteydet. Porin keskustasta Noormarkkuun pääsee Porin Linjojen busseilla 66 ja 64 ja myös osa kaukoliikenteen busseista pysähtyy Noormarkussa. Bussimatka kestää noin 20 minuuttia ja pysäkiltä on noin 10 minuutin kävelymatka Villa Maireaan.

 

Kerro vierailukokemuksestasi myös muille TripAdvisorissa | Voit tarkastella karttaa myös Google Mapsissa

Noormarkun Klubilla voi lounastaa ma–pe klo 11–14, ryhmiä pyydetään tekemään varaus etukäteen.

A la carte -ravintola on avoinna to-la klo 17-21.

Hotellimajoitusta on tarjolla useassa vierastalossa, ja alueelta löytyy erilaisia tiloja kokousten sekä juhlien järjestämiseen.

Tilauksesta järjestetään myös opastettuja kierroksia ruukkialueella, opastettuja käyntejä Ahlström Voyage -näyttelyyn sekä erilaisia luontopalveluja.

Lisätiedot ja ruukin palveluiden varaukset: Ahlströmin ruukit, 050 518 3677, ruukit@a-ahlstrom.fi ja ahlstrominruukit.fi